Stefan

6 Comments

 1. Salut. Cine poate sami transmita pe email programul scris si fisierul hex pentru acest microcontroler? Am nevoe pentru teza de disertatie la master

 2. Din pacate nu prea pot sa bat cimpii deoarece cimpiile patriei, retrocedate, si pline de balarii nu pot fi cutreierate decit cu aprobarea proprietarilor.
  Oricum, chiar daca am spus lucrurile intr-o maniera putin mai colorata fondul ramine acelasi:
  1. Lincul existent conduce catre un fisier text si nu catre un un fisier hex. Personal, cred ca lucrurul este deranjant doar pentru incepatori dar cred ca ideea de a pune la dispozitia constructorilor exact lucrurile de care au nevoie este ratiunea de a fi a unui asemenea site. Inclin sa cred ca este o eroare de postare si atit.
  2. Faptul ca in meniul principal exista butonul “MAGAZIN” conduce automat la ideea ca magazinul este proprietate proprie. In fond nu vad de ce ar fi un lucru condamnabil sa fie construite diferite montaje pentru cei care din diferite motive nu le pot realiza daca se practica niste preturi rezonabile. La fel si niste chituri.
  3.In final, pentru a fi cinstit, este un site interesant, cu realizari frumoase si utile.
  Numai bine si sa ai parte de multa sanatate.

  • 1. Link-ul aferent duce catre un fisiere .TXT deoarece platforma de blog WordPress nu permite incarcarea fisierelor cu extensie necunoscuta (ex: .HEX, .JAD, .COF, .ISO …)
   In alte cazuri amk atasat fisierele ca arhiva .ZIP dar am avut “reclamatii” la dezarhivare.
   2. MAGAZIM trebuie sa fie o sectiune dedicata Magazinului unde am lucrat (si configurat Magazinul Online) dar din lipsa de timp am abandonat acest lucru (fiecare intelege ce vrea).
   Nu imi displace ideea de a realiza kituri pentru vanzare dar asta implica cateva lucruri pentru ca “afacerea” sa fie profitabila, altfel ca student nu renteaza sa iesi aproape pe ZERO:
   – necesitatea unei echipe cel putin la fel de pasionate ca mine (mai greu realizabil);
   – necesitatea timpului pentru realizarea kiturilor, testarea si intocmirea documentatiei necesare utilizarii;
   – riscul de a intra in birocratia romaneasca (norme, ANAF, reclamatii …);
   3. Imi cer scuze de treaba cu “bati campii” dar acest blog aduce venituri zero (poate si din cauza mea) si din acest motiv nu pot face totul “ca la carte”.

 3. Domnul e frustrat si nu ai ce sa-i faci. In loc sa-ti scrie un cuvant de incurajare, sustinere morala “bravo” “felicitari” te trezesti cu tot felul de reprosuri. Orice ai face, nu e bine, deh…chestie romaneasca.

 4. Vechea chestie romaneasca:)))
  Daca tot postati, faceti ceva care sa poata fi construit de oameni fara studii universitare de specialitate, asa cum au facut cei de la care ati luat proiectul. O schema completa si un fisier hex utilizabil de oricine ar fi facut, poate, ca multa lume sa cumpere se la magazinul aferent componente. Asa, se vor uita si vor murmura ceva printre dinti si vor lua zeci de alte proiecte functionale 100% de pe internet si vor cumpara piese de la MIVAROM sau de cine stie unde, chiar daca locuiesc in Pitesti. Ma indoiesc de faptul ca vor veni repede sa cumpere ce ati facut domniile voastre. Daca ati vinde piesele aferente sau, eventual, chituri,in mod sigur ati cistiga mai mult cu munca mai putina. Chestie de abordare…
  Bafta baieti si vinzare frumoasa!

  • Domnule bati campii cu succes ! La frecventmetrul Freq-01 sunt postate schema si hex-ul, adica minimul necesar pentru realizarea montajului.
   Pe acest blog nu se vinde/cumpara nimic si nu inteleg de ce unii cred ca eu vand ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.